Summa sidvisningar

torsdag 29 september 2011

Två av dagens många fynd!

Idag var jag och köpte en kanonfin stringhylla av en kvinna som såg mig köpa en annan stringhylla på loppis. Hon sa att jag fick köpa hennes med om jag ville. Så jag fick 2 hyllor plus ett hyllplan att ha emellan för 500kr. Kanonskick dessutom. Hon var även så gullig att hon hade tagit fram lite mer saker jag kanske ville köpa. SÅ, det blev en Duett grön för 40kr. Även den i kanonskick!
Åkte sedan vidare på loppis och hittade många fina retrodukar och påslakan. Men detta draperi var nog det bästa! Det heter The Pinewood av Ronald Hansen. Så himla fint. Får se vart jag kan sätta upp det!

onsdag 28 september 2011

Gammalt loppisfynd

Nu när vi för fullt packar och rensar dyker det ju upp saker som man glömt att man har. Dessa fantastiska fat köpte jag för 2 år sedan på Täby bakluckeloppis. Ett stort fat och 6st små. De är så fantastiskt fina, men jag undrar om jag någonsin kommer att använda dem. De hamnar dock i spara lådorna. Kan inte skiljas från dem än!

tisdag 27 september 2011

Tradera vinst

Svårt att få till en bra bild på mn fina retro tapet jag vann på tradera. Endast 14kr för 2 rullar. 40kr i frakt var inte heller farligt. Detta blir förhoppningsvis en liten fondvägg i hallen! Säljaren hade även Dunderklumpentapeter som tyvärr gick upp till 1000 lappen.

tisdag 20 september 2011

Vintage fynd från i somras!


Här kommer äntligen lite bilder på alla de kläder jag köpte på olika loppisar i somras. Den bästa loppisen hade den gröna klänningen och massor av annat. Loppisen höll bara på i en vecka och sen när den veckan gått fick jag handla för halva priset. Sen skänkte de resten till Röda korset. Där var jag med sen men fick tjata på dem att plocka upp de säckar som var från dem. Skam den som ger sig!
                                                              Skidjacka från 60-talet.
                 Denna underbara rosa klänning är helt oanvänd. Syddes upp till ett bröllop men hon blev gravid.
Denna är från 50-talet och är hemmasydd av ägaren. Fick denna och massor av kläder av Bosse efter att deras släktgårds prylar auktionerades i somras. Sen skulle de kasta allt som var kvar och jag fick plocka det jag ville. Galet kul. Denna och en vit barnjärnsäng var det jag blev mest glad över.
 Detta är en helt fantastisk byxdress. De har av någon anledning tänkt göra om den till en klänning så den är för tillfället uppsprättad. Kommer återställas till en byxdress inom kort!

          Denna är nog det dyrast plagget jag köpte och den kostade 50kr. Galet galet. Märke Sahléns.                                              

måndag 19 september 2011

Lager av kläder i torpet



Här kommer några bilder från allt jag har i torpet som köptes i somras. Det är mängder så jag tar lite åt gången och visar bara endel.. Och som ni ser är det en salig röra tyvärr. Det gör ont i hjärtat att allt bara ligger. Men jag ska göra ordning så snart jag hinner. De finaste klänningarna har jag tagit hem så de inte blir fuktskadade. Tyvärr hamnade makens arbetsbyxor främst i bilden! Verkligen inget fint retroplagg det inte!
Dessa tyger gav jag endast 10kr st för. Ibland blir man galet glad!
 Kolla denna! Skosnären från 40-talet skulle jag tippa??!! Köpte på auktion. Utroparen bara skämtade och sa att dessa får man väl inte ens en 10:a för. Jag sa snabbt jo högt. Hade ju väntat i timmar på just dessa.
Burk från en loppis i Bergsjö. Säljaren ångrade sig visst efter att jag köpt den. Höre hur hon ojade sig för en vännina att hon sålt den alldeles för billigt. Synd för henne, tur för mig!
Mer bilder på kläderna kommer senare!

torsdag 15 september 2011

Dagens retrosko fynd

Blev tipsad i helgen om en ny loppis som jag konstigt nog inte kände till. Går förbi där nästan varje vecka.
Hittade en liten vit byrå till Lillys rum för 75kr. Gammal är den och hade fint 60-tals papper i lådorna. Då kunde jag ju inte motstå ;)

Köpte även 2 par jättefina retroskor som skall säljas så småningom och ett par helt oanvända Sköna Marie pumps till mig själv. Alla tre paren för 50kr! Några retro mönster för 1kr st slank med oxå!

fredag 9 september 2011

Aspuddens loppis i lördags



Här kommer några bilder på några av fynden från i lördags.
2 av de 7 klänningar jag köpte. Superfina skinnpumps. 1 läderhandväska och en Swedish design väska,den lilla spegeln fanns kvar i. Jättegulligt barntyg och 2 gardiner som får bli kuddar då det var röda fläckar på som jag inte såg.

onsdag 7 september 2011

Lägenheten såld!

Igår kväll blev det klart. Lägenheten är såld och vi skriver kontrakt idag! Men såg till att lägga kontraktskrivningen så att jag kan åka med mamma och pappa på loppis :)
Var även igår och hämtade finaste hyllan till Lilly. Köpte förra veckan klädskåpet i samma serie, Hensvik från Ikea. Några delar till ska jag hitta. Vägghyllorna och så småningom sängen.
Bild lånad av säljaren!

tisdag 6 september 2011

Lördagens loppisfynd

Stod och sålde på Täby bakluckeloppis i lördags. Mycket dåligt med köpare måste jag säga så jag bommade ihop efter att jag haft en trevlig pratstund med Maria från http://prylodesign.blogspot.com/ som även hade med världens sötaste lilla glasburk till mig som var från 1978 :) Bild kommer senare då den är nerpackad inför flytten. Sen gick jag iaf runt och kollade vad de andra hade att erbjuda och fick förstås med mig några saker. Däribland denna underbara klänning för 20kr. Köpte en till för en tia med ett hål under armen som man ju lätt lagar :). Några pussel till Lilly och 3 barnplaststolar till torpet.

fredag 2 september 2011

40-tals skor- gröna och fina


Hittade 2 par skor i onsdags på Röda Korset. Ett par jättefina gröna 40-tals pumps med den härliga platådelen fram och härliga lädersulor. Köpte även ett par näbbskor som knappt var använda. Tyvärr var inget av paren min storlek så de kommer säljas framöver.
Köpte även cykelsits och cykel till Lilly igår på Blocket. Då jag sa att jag inte kunde hämta förrän lördag så erbjöd han sig att köra in sakerna till mig istället. Va! Vilken service! Med sig i bilen hade han en jättefin rullgardin som jag med fick köpa billigt! Blir perfekt i Lilla Flurs blivande rum!

torsdag 1 september 2011

Panduro- allt 5 kr st!!

Pandurro i Solna centrum ska byta lokaler och har efter deras sommarrea haft 50% först på HELA sortimentet. Sen blev det 70% på allt. Och idag när jag gick förbi var det 5kr/st på ALLT som var kvar. Alltså fick man 40 varor för 200kr!!! Jag gick totalt lös på allt. Fyndade tom saker på golvet som folk hade sparkat omrkring. Tänk om jag varit där vid 10 när de öppnade. Då hade det blivit ännu galnare. Ojoj, nu luktar det inte gott i lägenheten. Nån har suttit och stånkat bredvid mig ett tag....Mot skötbordet :)