Summa sidvisningar

lördag 16 juni 2012

Lini of Sweden

Var i Väsby på loppis igen och sprang på denna för 15kr! Trodde det stod fel att det priset var för stången som satt i men nä priset stämde. Höll hårt i den och gick med bestämda steg till kassan:-) googlat lite men hittar knappt något alls. Bara att den har med Ullas att göra. Nån som vet! Vacker är den hur som helst!



onsdag 13 juni 2012

Tygfynd från igår

Hittade ett Marimekkotyg idag. Ananas i brunt. Det är en gardinlängd. Letade länge bland tygerna om det fanns en till men utan resultat. Hittade även det orangea tyget i mycket fint skick. Kudden från 50-talet slank också med!


tisdag 12 juni 2012

Underbara baddräkter!

Kolla vilka fina baddräkter jag hittade idag! Helt oanvända från 70-talet. Den ena är en vinetta och den andra tweka från Holland. Båda har inbyggda kupor som är tokspetsiga!:-)


lördag 9 juni 2012

Äntligen dunderklumpen!

Som letat lakanhyllorna på diverse loppisar i flera flera år utan att springa på nån dunderklump. Men idag hände det. Stod egentligen och sålde skrot på Täbyloppisen men gick ett varv och lät mamma sköta försäljningen. Då bara låg det där bland massa andra härliga retrotyger.
Älskade dunderklumpen som jag satt klistrad framför tvn när jag var liten. Nu äntligen har jag ett lakan som skall bäddas med imorgon till Lilly. Nu saknas bara ett örngott!


torsdag 7 juni 2012

Lilly i fin vintagetröja!

Denna fina tröja hittade Maria prylodesign på Täby första helgen och den gav hon till Lilly. Stort tack Maria! Hon är så fin i den!


söndag 3 juni 2012

Lite smått och gott från igår!

Har ju redan visat textilierna och nu blir det prylarna! Kläderna är redan nerpackade men de var fina med. Den orangea burken är faktiskt 4 st i olika storlekar. Helt oanvända! Gav 100kr för alla 4! Handväskan med fågeln är helt fantastisk och lyktorna i originalförpackning är så roliga. Längtar till nästa loppistillfälle!


lördag 2 juni 2012

Dagens första fynd!

Skulle ju stått med mamma och sålt i Täby idag men vädret var ej på vår sida. Så jag åkte till Gustavsberg istället och gjorde massor av fynd! Gav 150kr sammanlagt för allt detta!
Mer fynd från Gustavsberg kommer senare!