Summa sidvisningar

onsdag 22 augusti 2012

Okänd bonad

Någon som vet vad detta är? Har suttit som bonad syns det upptill. Tygstycket är ca 4*2 meter! Jag önskar att jag hade plats för denna men den tar för stor plats.


söndag 19 augusti 2012

Auktionsfynd vaser

Dessa köpte allihop för 20kr på en auktion i somras. 4 tyskar och 2 svensk.


Kompenserade galgar

Har varit i Småland i veckan och vi gjorde en tur till Växjö. Där hittade jag dessa galgar som fick kompensera de galgar jag gick miste om på auktionen tidigare i sommar. 7st för 10kr/st .


torsdag 9 augusti 2012

Amanita

Förra veckan hittade jag 4 felfria amanita koppar med fat på den lokala loppisen i bergsjö. Och priset var endast 50kr för alla fyra!


onsdag 8 augusti 2012

Olika slags fynd

Samma färgställning men min man och jag gillar verkligen olika saker. Jag mina retroprylar, loppis och auktion. Han att gå i skogen och plocka svamp. Ingen är ett dugg intresserad av den andras intresse:-) men det samlas fint där på bordet! En härlig kaffetermos från 70-talet och en snygg burk. Bredvid makens skogsfynd, massor av kantareller. Och då lämnade han visst hur mycket som helst för han hälften liten korg!


lördag 4 augusti 2012

Galgar på auktion

Är i nuläget på auktion och dessa galgar ska jag ha! Meddelar hur det gått!


fredag 3 augusti 2012

50-tals bonader

Hittade dessa två tidigare juli för en mycket ringa summa. De är helt fantastiska och ska få pryda Lillys rum när hon blir äldre