Summa sidvisningar

torsdag 24 januari 2013

Skivfodral

Hittade denna förra helgen på en loppis och blev överlycklig. Hade en liknande fast för singlar när jag var liten. Toppskick är det dessutom. Vinylspelaren har tyvärr gått sönder och någon ny får ej plats. Men skivorna står i hyllan!


onsdag 23 januari 2013

Underbar vintageklänning

Denna underbara lilla sak kommer jag att lägga upp i min vintagewebshop www.goodoldvintage.se snart. Hittade den i Hälsingland i somras och är så ledsen att jag inte är lång och smal :) Den är i jersey, mjulk och härlig. Det är så kul med vintage för man ser inte ut som alla andra jämnt. Finns verkligen unika plagg. Många hemsydda kläder är nästan de finaste, som denna.

lördag 19 januari 2013

Dagens fynd! Marimekko!

Hittade dessa gardiner på loppis idag! Marimekko från 1974 av Katsuji wakisaka. Tyget heter ekollon eller pähkinäpuu. Hittade sammanlagt 3 stora längder. Tyckte det var fint när jag såg det på håll och finare blev det ju när jag såg att det var Marimekko! I övrigt blev det några tyskvaser och en bobbycar till Lilly!




onsdag 16 januari 2013

Tyg!

Någon som känner igen detta!? Om det är gammalt eller nytt?!


Maud

Hittade denna ljuvliga blus tunika på huvudsta loppmarknad innan jul! Den låg bland tygerna och priset blev galet bra:-) kan tyvärr inte prova nu med tjockgravidmagen men om ett par månader ska jag nog kunna ha den:-)