Summa sidvisningar

söndag 24 februari 2013

Dagens megafynd!

Drog med mig maken till Hötorget idag då jag inte vågar åka iväg själv höggravid med 4 dagar innan beräknat nedsläpp. Väl på plats hann jag inte mer än dit då jag såg ett ställ med vintagekläder och bredvid låg en hög med textilier. Mitt bland dem låg detta förkläde med tyg designat av Ulla Bodin! Helt sagolikt! Kan nog användas som klänning med. Såg precis att det är en sköld stämplad på framsidan så det har nog använts på något sjukhus eller dylikt. En barnavdelning kanske på 70-talet. Underbart iaf! Hoppas hoppas att den passar!



fredag 22 februari 2013

Mammas träskål

För att par veckor sedan på antikrundan hade de med en liten skål som värderades till 100000kr. Mamma hittade i veckan en lite mindre variant för 45kr. Man ser verkligen att den är gammal. Undrar om det är något liknande. Då fyndade hon rejält;-)


lördag 9 februari 2013

Fablernas värld

Hittade denna tidning/bok förra veckan. Inte till något bra pris alls men kunde inte låta bli. Första sidan inuti var tyvärr lös. Något årtal hittar jag tyvärr inte på tidningen. Men måste ju vara 70-tal. Vet att jag tittade när jag var liten men tyckte Pentti varg var läskig.


Rolig lista! Sveriges retrobloggare!

Har spenderat dagen på Megaloppisen i Solna. Hittade dock inte mycket alls. Ett superfint syskrin som jag visar senare då det är kvar i bilen och en fin 60-talsblus. Hade dock en trevlig fika med andra retrobloggare. Bl.a Gilas grotta, 50-talsjakten, Porslinan och Mangania.
Såg sedan alldeles nyss att sidan retrofolk har sammanställt sSveriges retrobloggare och vad de bloggar mest om. Och jag fanns med där bland de första faktiskt. Jättekul!
http://retrofolk.se/lista-sveriges-retrobloggare/




onsdag 6 februari 2013

Underbar 50-tals pläd

Hittade i söndags två till synes oanvända plädar från 50-talet. Är de nyare så är de oerhört fina ändå. Ficka båda väldigt billigt. Men de passar inte alls hemma hos oss tyvärr. Ska dock avvakta och se om de kan få någon plats!


söndag 3 februari 2013

Tabletter från 50-talet

Hittade dessa idag. De är helt oanvända tom prislappen finns kvar. 5st är det. Tyvärr använder jag av aldrig tabletter. Tycker det är för jobbigt att stryka linne så det blir snyggt igen. Men en ska nog få sitta på väggen i köket om det passar!


Handduk, rysk?

Mamma köpte denna i feb till mig. Jag älskar den och den sitter på väggen i köket. Men, jag undrar om den är gammal eller om det är ett nytryck. Kvaliteten känns verkligen gammal!